WSNP advocaat nodig?


Dringende vragen over de WSNP?
Ga dan naar het contactformulier of bel naar York advocaten (020 627 1816) en vraag naar Linda Huizenga.


Huizenga Advocatuur

Heeft u op korte termijn een advocaat nodig die u kan helpen en bijstaan in een WSNP zaak in de regio Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met mij. Ik kan u snel een goed advies geven over alles wat met de WSNP maken heeft. 

Ik help dagelijks mensen bij :

Bel of mail vandaag nog (termijn hoger beroep is 8 dagen). Bel 020 627 1816 (tijdens kantooruren) of mail mij door gebruik te maken van het contactformulier. (Ik lees mijn mail 7 dagen per week)

Als u op zoek bent naar een advocaat die gespecialiseerd is in WSNP-procedures dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn jarenlange ervaring als schuldhulpverlener en sociaal raadsvrouw is al vaak van pas gekomen bij mijn werk als WSNP-advocaat. Door deze ervaring kan ik ook vaak ondersteuning bieden op andere terreinen en eventueel doorverwijzen naar de juiste hulpverleners.

De termijn om in hoger beroep te gaan is in WSNP-procedures erg kort: slechts 8 dagen! Het is dus belangrijk dat u meteen contact opneemt als u in hoger beroep wenst te gaan. Samen met u zal ik dan bespreken of, en zo ja op welke wijze ik u kan bijstaan.

U heeft ook recht op bijstand van een advocaat indien de voordracht tot (tussentijdse) beëindiging van uw WSNP inhoudelijk door de rechter wordt behandeld. De voordracht tot beëindiging wordt meestal door de WSNP-bewindvoerder gedaan, omdat hij of zij van oordeel is dat u zich niet aan de verplichtingen houdt. Als u tijdens deze inhoudelijke zitting bijstand wenst, neemt u dan meteen contact met mij op. Er hangt natuurlijk zeer veel af van het eindoordeel van de rechter en met juridische bijstand slaagt u er vaak beter in om uw kant van het verhaal naar voren te brengen waardoor de rechter alsnog kan besluiten om u een laatste kans te gunnen.