Recensies

Huizenga AdvocatuurBen jij tevreden of ontevreden over mijn inzet? Laat dan via deze link een recensie achter bij Google of stuur mij een recensie door gebruik te maken van het contactformulier. Ik zal deze dan hieronder toevoegen. Voor mij is dit zeer waardevolle informatie die mij weer kan helpen om mijn klanten in de toekomst nog beter te kunnen bijstaan.

Recensies Huizenga Advocatuur

Panter Christo (oktober 2021)
"Mevrouw Huizenga heeft mij fantastisch bijgestaan in een erg vervelende situatie met mijn voormalig werkgever. Het was een stressvol gebeuren voor, ik wist vaak niet goed wat er zou gebeuren of wat ik het beste kon doen. Er hing voor mij veel van af. Dankzij Mevrouw Huizenga's goede werk en hulp is alles gelukkig tot een goed einde gekomen, dat zou zonder haar nooit zijn gebeurd. Ik raad Huizenga Advocatuur bij iedereen aan! Ik ben ontzettend dankbaar en had mij geen betere uitkomst kunnen voorstellen, bedankt!"

M. Snijders (September 2021)
"Mevr. Huizenga is een professionele, vriendelijk en snel handelende advocaat die In een juridisch geschil een uitstekend resultaat voor mij heeft behaald."

Bart de Haan (oktober 2019)
"Huizenga Advocacatuur heeft mij bijgestaan bij mijn zaak,dit gebeurde met heel veel inzet wat heeft gelijd dat ik mijn zaak heb gewonnen. Ik kan dit kantoor van harte aan bevelen u zult er geen spijt van krijgen,alleen maar een goed en bevredigend resultaat. Nogmaals bedankt voor de bijstand die jullie mij hebt gegeven , zonder jullie had ik het niet gered."